Bygge hus på Askøy

Vil du bygge hus på Askøy?

BYGGE HUS PÅ ASKØY / BERGEN OG OMEGN: Hvert år bygger vi et sted mellom 20-30 boliger rundtomkring på Askøy, Sotra og i Bergensområdet.

Vi hjelper deg med med alt fra tegning og visualisering av drømmeboligen, alt av søknadsarbeid og komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling.

Vi bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører vi oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing.

Hos oss får du ikke bare alt under ett tak slik at du slipper å koordinere og stresse fra møtet til møtet, men vi er også et solid og veletablert byggefirma med over 25 års erfaring. Det betyr at vi gjør alt vi kan for at du skal bli strålende fornøyd med et godt hjem til en fornuftig pris. Og slik at vi fortsetter å bevare vårt gode navn å rykte i 25 år til😎😅

Tiltross for firmaets «godt voksne» alder er vi moderne og innovative og håper vi fremstår som et reelt og tidsriktig alternativ når du skal bygge.

Ta en titt på noen av husene vi har bygget de siste årene på Facebook-siden vår, eller se boligreportasjene våre

Kontakt oss gjerne for uforpliktende boligprat og vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt 😃

Skal vi ta en prat?

Yngve Jabobsen

Yngve Jacobsen
Prosjektutvikler / Byggmester

 +47 905 94 515‬
 yngve.jacobsen@norgeshus.no

Husbygging på Askøy

Ønsker du/ dere å bygge hus på Askøy? Da kan vi hjelpe dere med å bygge ditt drømmehus. Våre dyktige byggmestere på Askøy har lang erfaring med husbygging på Askøy, Sotra og omegn.

Våre dyktige byggmestere og tømrere, bygg hus i Askøy, husbygging, bygg hus med våre tømrere

Vest Norsk Bygg AS startet opp tilbake i 1995. Siden den tid har vi bygd mange flotte og trygge hus for Askøyværinger. Våre dyktige og stolte fagarbeidere viderefører de flotte bygg- og håndverkstradisjonene vi har her på vestlandet. Dette gjør at vi kan drive husbygging som baserer seg på årelange norske byggetradisjoner av høy kvalitet, også for nåværende og fremtidige generasjoner.

Husbygging gjennom mange år

Gjennom alle årene vi har vært i drift siden 1995 har vi opparbeidet oss en dyp innsikt i lokale forhold og geografi. Dette i samspill med valget av kun flotte materialer av høy kvalitet og dyktige håndverkere utspiller seg i våre flotte hus spredt rundt om i Askøy og i Midthordland.

Å drive husbygging av høy kvalitet som vil komme nærværende og fremtidige generasjoner Askøyværinger til gode er oppgave vi ikke tar lett på. Vi påtar oss dette ansvaret med stor omhyggelighet. Dette gjør at våre bygg er mer enn kun et bygg. Det er et trygt, romslig og varmt tilholdssted der familier kan bo, leve og trives i generasjoner. Ved normalt vedlikehold vil våre hus kunne vedvare for generasjoner.

Les mer om vårt byggefirma i Askøy

Husbygging og boligutvikling

Vi er stolte av å kunne gjøre om flotte tomter til å bli levende og flotte nabolag der familier og samfunn blir til og trives. Med en rask vekst i antall innflyttere og befolkningstall i Bergen vil flere, og flere se til nærliggende steder som Askøy som et godt alternativ der de kan stifte familie og bo. Dette ønsker vi å legge til rette for. Derfor er vi stadig på utkikk etter flotte områder og tomter der vi kan bygge hus for kommende generasjoner.

Dersom du eier en tomt eller et område som kan egne seg for boligutvikling, så ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Bygg hus med Vest Norsk Bygg AS på Askøy

Vest Norsk Bygg AS har drevet med husbygging av høy kvalitet i 25 år. Få ting gir oss mer glede enn å høre om lykkelige familier som lever og trives i våre hus. Dersom du ønsker å lese mer om våre ferdigstilte hus som har blitt varme og flotte hjem for flere familier, så bør du ta en titt på våre boligreportasjer.

Våre hus utvikles i samspill med Norgeshus. Norgeshus er en landsomspennende husleverandør som samarbeider med dyktige og lokale håndverkere for å levere flotte kvalietshjem. I Norgeshus jobber noen av landets fremste arkitekter. Disse arkitektene tegner og designer flotte og banebrytende hus. Vi er stolte av å kunne bygge hus designet og utviklet av norgesledende arkitekter med et øye for detaljer, bærekraft og praktiske løsninger.

Bygg hus med oss, og Norgeshus

Gjennom vårt samarbeid med Norgeshus får vi tilgangen til ingeniører og arkitekter som kan hjelpe oss med å tilpasse eksisterende ferdigdesignede hus, eller tegne helt nye hus fra bunnen av. Så dersom du ønsker å bygge et helt unikt hus, som står i stil dine dine ønsker og drømmer, så kan vi utføre dette for deg. Arkitektene i Norgeshus kan også gjøre endringer på eksisterende kataloghus dersom du ønsker endringer.

Les mer om våre arkitekter i Askøy

Det viktigste for oss er at våre kunder blir fornøyde. Selv om det er vi som bygger husene og står for husbyggingen, så er det du som skal bli den nye beboeren og leve i huset. Derfor strekker vi oss ekstra langt for å forsikre oss om at du får et hus som lever opp til alle dine forventninger og ønsker.

Vi er et helhetlig byggefirma i Askøy. Dette åpner vi ved å ta oss av alt som har med byggingen å gjøre. Når vi bygger hus på vegne av våre kunder, så ønsker vi at prosessen skal bli så smertefri som mulig. Dette åpner vi ved å ta oss av alt fra tegning, og visualisering til fradelings- og søknadarbeidet. Vi vil også ta oss av kontakten med relevante leverandører. Da trenger du ikke å dra fra møte til møte og stå for organiseringen.

Ta en titt i vår spennende boligkatalog

Vi bygger flotte hus for en ny tid. Samtidig som vi går fremover er det også viktig å se tilbake. Derfor tar vi utgangspunkt i opparbeidede norske byggetradisjoner og design, samtidig som vi ikke er redde for å være nyskapende og komme opp med nye spennende design for en ny tid.

Se vår boligkatalog

Våre boligkategorier er tradisjonelle og moderne hus (herunder funkishus). Våre tradisjonelle hus tar utgangspunktet i tradisjonelt vestlandsk og norsk design. Når vi drives husbygging av tradisjonelle hus, så blir fasaden og utseende tradisjonelt og tidløst. Innsiden derimot blir preget av moderne løsninger og utforming. På den måten får du tilgangen til moderne luksus og smarte løsninger, mens huset ditt står i stil med tidløst norsk design.

Når vi bygger moderne hus og funkishus, så er vi ikke redde for å være nyskapende. Arkitektene i Norgeshus tar det ekstra steget for å komme med nytenkende design som passer inn omgivelsene. Våre funkishus har rette linjer, er store og luftige og har store vindusflater som slipper inn naturlig lys. Mange av våre hus spiller på lag med naturen. Vi prøver å gjøre så lite inngrep i naturen som mulig når vi bygger hus.

Våre moderne- og funkishus

Et flott moderne hus som strekker seg utfor en klippe, moment hus, funkishus, bygg hus, husbygging, bygg hus i Askøy

Vi bygger mange flotte moderne- og funkishus. Samtidig som vi er nyskapende og tenker fremover, så prøver vi å ta hensyn til naturen. Dette gjør vi ved å være svært selektive når det kommer til å velge ut materialer til husbygging. Mange av våre hus er preget av naturlige og fornybare materialer som blant annet naturlig treverk.

På bildet over kan dere se vårt flotte hus Moment. Dette huset er perfekte for bratte tomter, og spiller på lag med naturen. Dersom du ønsker å bygge hus som gir deg en unik boopplevele er dette huset for deg. I dette huset kan du sove i delen av huset som er på bakkenivå, og drikke morgenkaffen på verandaen som nærmest svever i løse luften.

Mer enn bare husbygging

I tillegg til å bygge flotte tradisjonelle, og moderne hus. Så leverer vi også flotte garasjer, naust og hytter for både kyst og fjell. I samspill med arkitektene hos Norgeshus kan vi sammen designe din drømmehytte.

Dersom du er nysgjerrig på våre hus eller andre tjenester, så kan du ta kontakt med oss på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra deg. Mvh oss i Vest Norsk Bygg AS