Bygge nytt hus

Vi hjelper deg realisere drømmen fra A til Å

Drømmer du om å bygge nytt hus?

Når du skal bygge kan vi i Norgeshus Vest Norsk Bygg hjelpe deg med alt fra tegning og visualisering til søknadsarbeid og komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling.

Vi bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører vi oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing.

Hos oss får du ikke bare alt under ett tak slik at du slipper å koordinere og stresse fra møtet til møtet, men vi er også et solid og veletablert byggefirma med over 25 års erfaring.

Det betyr at vi gjør alt vi kan for at du skal bli strålende fornøyd med et godt hjem til en fornuftig pris. Og slik at vi fortsetter å bevare vårt gode navn å rykte i 25 år til.

Tiltross for firmaets «godt voksne» alder er vi moderne og innovative og håper vi fremstår som et reelt og tidsriktig alternativ når du skal bygge.

Ta en titt på noen av husene vi har bygget de siste årene på Facebook-siden vår, eller se boligreportasjene våre.

Kontakt oss gjerne for uforpliktende boligprat og vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt 😃

Kontakt oss

Yngve Jabobsen

Yngve Jacobsen
Prosjektutvikler / Byggmester

 +47 905 94 515‬
 yngve.jacobsen@norgeshus.no

3 gode grunner

Hvorfor velge oss

Høy kompetanse og stolte tradisjoner

Vi kombinerer medlemskap i Norgeshus-kjeden, stolte byggetradisjoner og erfaring fra vår 25 årige historie med moderne fagkunnskap og fremtidsrettede arbeidsverktøy. I tillegg er vi en god blanding av unge og eldre i bedriften, slik at vi hjelper hverandre med erfaring og å holde oss oppdatert. Dette sikrer deg både en effektiv prosess og et skikkelig byggverk slik at du får et best mulig resultat til riktig pris.

Alt på ett sted - fra en lokal aktør

Hos oss får du alt under ett tak og vi kan hjelpe deg helt fra start til slutt. Fra tegning og visualisering, fradeling og søknadsarbeid, til komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling. På den måten slipper du å fly rundt i møter her og der, ta alle mulige telefoner og holde styr på rørlegger, elektriker og maskinentreprenør. Vi ordner alt for deg og du forholder deg kun til oss.

Tett og god dialog

I tillegg tror vi på god kommunikasjon og en hyggelig tone gjennom hele prosessen. Du skal aldri være redd for å snakke med oss og du skal alltid oppleve at vi oppriktig bryr oss om ditt prosjekt og lytter til deg. Dette skulle egentlig være unødvendig å si, men om du har vært ute en vinternatt i byggebransjen før, så vet du at det dessverre ikke alltid er slik.

Inspirasjon

Her er noen tidligere prosjekter

Tidligere prosjekter: Mal

Tidligere prosjekter: Mal

STED: En setning eller to om boligen kommer her. "Moderne enebolig over to plan bygget for kunde på et høydedrag på Florvåg. Nydelig utsikt mot byfjellene".Se flere bilder av boligen under. Klikk for å forstørre.Kort om boligen Unikt og moderne hus på to plan....

les mer
Overlevering av tøff funkisbolig på Florvåg

Overlevering av tøff funkisbolig på Florvåg

FLORVÅG / ASKØY: Noen bilder fra overlevering av enebolig hos Bjørnar og Heidi i dag. I en utfordrende hverdag, med nye prosedyrer for å hindre smittespredning, så opprettholder vi tilnærmet normal drift✅ All honnør til guttene som står på, tilpasser seg og gjør en...

les mer

Fullførte byggeprosjekt

Noen av våre fornøyde kunder

Da Britt Buen Sivertsen fra Bergen ble enke ble eneboligen på Skjold både for stor og for tidkrevende vedlikeholdsmessig. Løsningen for den spreke 60-åringen ble å dele tomten i to og å bygge en ny, lettstelt funkisbolig tilpasset hennes behov i “hagen”. I tillegg fikk hun datter med familie som nærmeste nabo.

 Britt Buen Sivertsen    Nybygg    Skjold, Bergen

Èn ting er å skaffe seg drømmetomten med utsikt og å finne en bolig som passer på denne. En helt annen ting er å få gjennomført et byggeprosjekt på en såpass krevende og unikt beliggende tomt som den Lasse Øvreås (54) og Anne-Grethe Øvreås (50) fant i Eikeviken. Men med riktig kompetanse, stå-på-vilje og en god dose tålmodighet ble sluttresultatet alt annet enn ordinært.

 Anne-Grethe og Lasse Øvreås    Nybygg    Eikeviken, Bergen

KONTAKTINFORMASJON

Lyst på en prat om ditt prosjekt?

Besøk oss

Florvågvegen 19, 5305 FLORVÅG
(I samme bygg som Montér)
}

Åpningstider

Man – fre: 08:00 – 16:00
Ring gjerne og avtal på forhånd.

Send en henvendelse

Send en mail til vnb@norgeshus.no eller fyll ut skjemaet under så svarer vi deg så fort det lar seg gjøre.
/kontakt LP
GDPR samtykke *

SELSKAPET

Vest Norsk Bygg AS er et lokalt og allsidig byggefirma med nedslagsfjell på Askøy, Sotra, Bergen og omegn. Vi hjelper deg med alt innen byggfaget. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak, med kvalitet – til rett pris. Vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt!

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Vest Norsk Bygg AS
Florvågvegen 19,
5305 FLORVÅG

Copyright © 2020. Vest Norsk Bygg AS.
PersonvernInformasjonskapsler