Byggmester på Askøy

På jakt etter lokal byggmester på Askøy?

BYGGMESTER ASKØY / BERGEN OG OMEGN: Norgeshus Vest Norsk Bygg As er et lokalt og allsidig byggefirma på Florvåg, Askøy. Selskapet ble startet av Byggmester Yngve Jacobsen i dag, 25 år senere, står flere byggmestere og dyktige fagfolk klar for å hjelpe deg med ditt prosjekt.

Vi hjelper deg med med alt fra tegning og visualisering av drømmeboligen, alt av søknadsarbeid og komplett prosjektledelse, bygging og ferdigstilling.

Vi bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg. I tillegg utfører vi oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing.

Hos oss får du ikke bare alt under ett tak slik at du slipper å koordinere og stresse fra møtet til møtet, men vi er også et solid og veletablert byggefirma med over 25 års erfaring. Det betyr at vi gjør alt vi kan for at du skal bli strålende fornøyd med et godt hjem til en fornuftig pris. Og slik at vi fortsetter å bevare vårt gode navn å rykte i 25 år til😎😅

Tiltross for firmaets «godt voksne» alder er vi moderne og innovative og håper vi fremstår som et reelt og tidsriktig alternativ når du skal bygge.

Ta en titt på noen av husene vi har bygget de siste årene på Facebook-siden vår, eller se boligreportasjene våre

Kontakt oss gjerne for uforpliktende boligprat og vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt 😃

Skal vi ta en prat?

Yngve Jabobsen

Yngve Jacobsen
Prosjektutvikler / Byggmester

 +47 905 94 515‬
 yngve.jacobsen@norgeshus.no

Ser du etter en byggmester på Askøy? Da er du kommet til rett sted. Vi i Vest norsk bygg AS har 25 års erfaring med å realisere boligdrømmer for Askøyværinger og andre i Bergen og omegn.

Vi har over 20 erfarne og anbefalte tømrere, flere byggmestere, og dyktige fagfolk som hjelper deg med å realisere ditt prosjekt. Dersom du også er på utkikk etter en byggmester i Askøy som kan realisere ditt byggeprosjekt, så står våre beste byggmestere parate til å hjelpe deg på Askøy, i Bergen og omegn.

Byggmester på Askøy

Vi utfører det meste innen byggetjenester, vi bygger hus, garasjer og hytter. Båthus, naust, leligheter og annet. Våre dyktige tømremre og anbefalte byggmestere er svært allsidige og har mange års erfaring innen byggfaget.

Dersom du lengter etter et hus du kan kalle ditt hjem, hvor dine barn trygt kan leke og du kan hvile etter lange arbeidsdager eller kose deg innendørs en helg når det er dårlig vær, så kan vi hjelpe deg med å realisere din drømmebolig. Vi bygger mer enn hus og boliger, vi bygger hjem. Våre beste byggmestere bygger hjem på Askøy og omegn der familier kan leve og trives.

Dersom du synes tiden har kommet for at også du og dine skal få realisere deres drømmer om å ha en egen romslig, varm, trygg og hyggelig bolig som dere kan kalle hjem, så står våre byggmestere klare for å hjelpe.

Med 25 års erfaring på Askøy, Bergen og omegn, så er vi ikke våre byggmestere fremmed for dårlig vær og vind. Derfor bygger vi alle våre bygg etter lokale forhold. Våre bygg skal tross alt komme mange generasjoner til gode.

Våre tjenester

Våre beste byggmestere utfører det meste av byggearbeid på Askøy. Vi kan blant annet tilby tegning og visualisering, fradelings- og søknadsarbeid i tillegg til å utføre nybygg, tilbygg og rehabilitering av eksisterende bygg.

Vi ønsker å være et helhetlig byggefirma i Askøy som leverer helhetlige løsninger. Derfor tar vi gjerne på oss jobben med å drive prosjektledelse. Det kan fort bli overveldende for privatpersoner å påta seg rollen som organisator og gjøre forhandlinger med alle mulige leverandører og gå i utallige møter. I tillegg til å utgjøre en stor stressfaktor og ta mye tid, så kan dette også resultere i feil og at underleverandører ikke oppfyller sine kontrakter.

For at du skal slippe, så tar våre anbefalte byggmestere i Askøy på seg ansvaret med å gjøre fradelings- og søknadsarbeid. Som prosjektledere vil vi også ta oss av kontakten med relevante leverandører og andre håndverkere. Det at vi utfører mer enn kun byggingen av selve bygget, men også påtar oss ansvaret med alt det andre som hører til, gjør oss til kanskje de beste byggmestrene i Askøy og Midhordland.

Våre beste byggmestere vet og sette pris på de mange flotte byggene som står spredt om i Askøy og Vestlandet. Mange av disse byggene utgjør en del av vår kulturarv, og vårt norske og vestlandske arkitoniske utrykk. For å bevare våre flotte bygg og byggetradisjoner så utfører vi rehabilitering av eksisterende bygg. Ikke bare er det bra for å ivareta vår kultur, og tradisjoner, men det er også bærekraftig.

Boligutvikling med våre anbefalte byggmestere

For å kunne legge til rette for fremtidige generasjoner Askøyværinger og andre i Midhordland, så er vi alltid på utkikk etter gode områder for boligutvikling. Hvis du besitter en god tomt som du tror kan egne seg til å bli et boligområde så ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi kjøper inn gode tomter som vi tror kan egne seg til å bli flotte og levende nabolag.

Bygg hus med våre byggmestere

Gjennom vårt samarbeid med Norgeshus, så kan vi tilby dere det siste innenfor kataloghus. Våre kataloghus er tegnet av dyktige og dedikerte arkitekter. Norgeshus har dyktige arkitekter som tegner og designer hus med banebrytende arkitektur. I tillegg til å designe moderne hjem, har vi også mange flotte tradisjonelle og herskapelig hjem. Våre tradisjonelle hjem står i stil til norske byggetradisjoner.

Moderne hus med mange vinduer, bygget av byggmestere, bygg hus med våre beste byggmestere

Dersom du ønsker å designe ditt helt egne hus kan våre dyktige arkitekter hjelpe deg. Hvis du liker et av våre flotte kataloghus, men ønsker enkelte endringer så kan dette så klart la seg gjøre. Det er tross alt du som vet best hvordan du ønsker at ditt fremtidige hjem skal bli.

Selv om våre beste byggmestere har ivaretatt de flotte vestlandske byggetradisjonene, og videreutviklet disse for fremtiden så vil du så klart få et hjem med moderne standard. Våre anbefalte byggmestere i Askøy og omegn stiller strenge krav til materiale og teknologi. Dette gjør at alle våre kataloghus som regel blir levert med energimerke B, og med et godt og sunt inneklima. Dersom du ønsker enda bedre energieffektivitet eller andre endringer så kan vi gå til innkjøp av alternative vinduer og varmeanlegg.

Vi har allerede hjulpet mange Askøyværinger, og andre i Midhordland med å bygge sitt drømmehjem. Vi har hjulpet mange familier med å få et trygt, romslig og varmt hjem der de kan leve og trives. Dersom du ønsker å se litt av vårt tidligere arbeid ligger det ute på boligreportasjer.

Ønsker å se de flotte kataloghusene som våre byggmestere kan bygge for deg i Askøy eller i Midhordland? Se vår boligkatalog-side.

Les mer om våre anbefalte arkitekter på Askøy

Våre byggmestere kan bygge din drømmehytte

Det er få steder som har så fin natur som Midhordland. Dette vet våre beste byggmestere, og vi hjelper deg gjerne med å realisere din hyttedrøm. Vi kan bygge både tradisjonelle hytter som står i stil med det tradisjonelle trehyttepreget. Dersom du er nytenkende og ønsker noe helt nytt og spennende, kanskje med banebrytende design og rette linjer, så kan våre dyktige byggmestere så klart bygge dette for deg.

Moderne hytte av massivt tre og vinduer omringet av fjell, sno hytte, bygg hytte med våre byggmestere

Dersom du lurer på om våre anbefalte byggmestere kan hjelpe deg med å bygge din drømmehytte, drømmebolig eller et annet prosjekt, så står vi parate for å besvare på dine henvendelser på vår kontaktside. Vi gleder oss til å høre fra deg. Mvh oss i Vest Norsk Bygg AS