Byggeprosjekt på gang?

Ring eller send en henvendelse nå for å få en gratis og uforpliktende befaring, prat eller pristilbud.

Byggeprosjekt på gang?

Akkurat nå er det flere som ønsker å gjøre noe med boligene sine i ditt nærområde. Har du også et byggeprosjekt på gang, men er usikker på hvordan det kan løses eller hva det koster?

MANGE BYGGEPROSJEKTER: Britt Buen Sivertsen er en av de vi har vært så heldige å få jobbe med de siste årene. Hun delte av tomten sin og bygget ny bolig “i hagen”.

Norgeshus Vest Norsk Bygg er et lokalt og allsidig byggefirma etablert av byggmester Yngve Jacobsen i 1995. Vi er over 20 erfarne fagfolk som tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om.

Vårt mål er å gjøre det enklere og tryggere for deg å bygge. Kvalitet og service til riktig pris! Yngve Jacobsen, daglig leder.

Vi kan hjelpe deg med alt innen byggetjenester. Nybygg, garasjer, tilbygg eller påbygg. Totalombygging av hus og fritidsboliger, renovering av kjøkken, bygging av terrasser, bytting av tak, vindu og kledning.

Vi kan også hjelpe deg med fradeling av tomter, søknader til kommunen og alt fra tegning, visualisering og planlegging til komplett leveranse med koordinering av alle fag.

Slik forholder du deg kun til én person, resten fikser vi. Enkelt og greit.

Har du et prosjekt på gang?

Ring Yngve på ​+47 905 94 515‬​ eller bruk skjemaet her på siden​ for å få en gratis og uforpliktende befaring med et pristilbud.

Skal vi ta en prat?

Yngve Jabobsen

Yngve Jacobsen
Prosjektutvikler / Byggmester

 +47 905 94 515‬
 yngve.jacobsen@norgeshus.no

/gratis
GDPR samtykke *

SELSKAPET

Vest Norsk Bygg AS er et lokalt og allsidig byggefirma med nedslagsfjell på Askøy, Sotra, Bergen og omegn. Vi hjelper deg med alt innen byggfaget. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak, med kvalitet – til rett pris. Vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt!

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Vest Norsk Bygg AS
Florvågvegen 19,
5305 FLORVÅG

Copyright © 2020. Vest Norsk Bygg AS.
PersonvernInformasjonskapsler