Norgeshus med 3.plass i Great Place To Work – en av Norges beste arbeidsplasser

10. jun. 2020 | Nyheter

Onsdag presenterte analyseselskapet Great Place To Work oversikten over de beste arbeidsplassen i Norge. Boligbyggeren Norgeshus har de siste årene klatret jevnt oppover på denne listen, noe de også gjorde denne gangen da de kunne innta pallen for første gang.

– Det overordnede ansvaret for å legge forholdene til rette for et godt arbeidsmiljø ligger hos ledelsen, men det er bidragene og innsatsen fra hver enkelt av våre 1500 ansatte som avgjør om vi lykkes eller ikke. Når vi nå kan titulere oss med å være Norges 3. beste arbeidsplass, er dette noe alle skal ha æren for, sier administrerende direktør i Norgeshus Dag Runar Båtvik.

– Det er utrolig kjekt å være en del av Norgeshus-kjeden og å få kunne titulere oss som en av de beste arbeidsplassene i Norge, sier daglig leder Yngve Jacobsen hos Norgeshus Vest Norsk Bygg på Askøy og fortsetter.

– Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder og det er opplagt ett vinn-vinn for både kunder, arbeidsmiljø og oss som selskap at hver enkelt trives på jobb. Selvsagt har vi ting vi jobber med vi også, men på det jevne er dette en hyggelig tilbakemelding å få i en krevende og hektisk hverdag. 

Så tusen takk til alle våre flinke og dyktige medarbeidere som står på hver eneste dag – TeamWork makes the Dream Work😃

SELSKAPET

Vest Norsk Bygg AS er et lokalt og allsidig byggefirma med nedslagsfjell på Askøy, Sotra, Bergen og omegn. Vi hjelper deg med alt innen byggfaget. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak, med kvalitet – til rett pris. Vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt!

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Vest Norsk Bygg AS
Florvågvegen 19,
5305 FLORVÅG

Copyright © 2020. Vest Norsk Bygg AS.
PersonvernInformasjonskapsler