Totalrehabilitering av hus: Når gammelt blir nytt på Lindhaugen, Askøy

30. okt. 2020 | Nyheter, Tidligere prosjekter

LINDHAUGEN / ASKØY: Denne uken har vi hatt overlevering av dette knalltøffe totalrehabiliteringsprosjektet på Lindhaugen, Askøy. Og WOW! For et hus det har blitt!

Totalrehabilitering av gammel bolig i Bergen? Bli inspirert i denne artikkelen!

Byggherrene Hanne og Ståle kom til oss etter å ha hørt at vi bygger en del spenstige hus og hadde blant annet bekjente vi har bygget for på Hetlevik.

Boligen de hadde på Lindhaugen var gammel med store moderniseringsbehov. Paret ønsket seg et moderne og praktisk hus med store felles oppholdsrom tilrettelagt for sosiale sammenkomster.

Sammen med Ove Grung fra Grung Arkitekter ble drømmeboligen tegnet – og må har boligen blitt omgjort til et modernistisk funkishus på ca. 400m2 med store vindusflater, godt med naturlig lysinnslipp, kvalitetsmaterialer og detaljer i fleng og en fantastisk utsikt mot byfjellene og Askøybroen.

TOTALREHABILITERING: Her ser du fire forskjellige bilder fra omtrent samme vinkel. Før, illustrasjoner, underveis og etter. Stilig?

Store deler av byggeprosjektet her har pågått under COVID19, har dette bydd på spesielle utfordringer?

Ja, det er klart det har vært litt spesielt å bygge i disse Koronatider, forteller Yngve Jacobsen, prosjektutvikler i Norgeshus Vest Norsk Bygg. I tillegg til tiltak for å ivareta smittevern for alle involverte har logistikken også blitt satt ekstra på prøve. Vi har blant annet måtte bestille varer langt tidligere enn normalt slik at vi har fått alt levert på byggeplass i god tid til å opprettholde fremdriftsplanene våre. Men alt i alt har vi utfordringene tiltross klart å levere huset til kunden i rett tid, forteller Jacobsen fornøyd og legger til

Her skal virkelig våre flinke underleverandører, Arkitekt Grung og ikke minst tømrerne våre Martin, Truls (som avleverte fagprøven sin med «godt bestått» på prosjektet) og Torbjørn ha en kjempeklapp på skulderen for fantastisk innsats.

Av kvaliteter og materialvalg kan vi nevne vedlikeholdsvennlig kledning fra Møre Royal og alu.belagte vinduer fra Nordan. Innvendig har paret valgt knallflotte, hvitlasserte eikespiler i taket i kjøkken og stue, eiketrapp med innfelte skifertrinn, kjøkken fra Fossline med integrert koketopp i kjøkkenøyen og lekker enstavs eikeparkett fra Boen.

Dette har blitt en helt rå bolig og vi er utrolig stolt og takknemlig for å få lov til å hjelpe kundene våre med slike kule prosjekter!

Så med det vil vi bare få si tusen takk for tilliten til Hanne og Ståle og ønske de og alle dere andre en riktig god helg.

Skal vi ta en prat?

 

Yngve Jabobsen

Yngve Jacobsen
Prosjektutvikler / Byggmester

 +47 905 94 515‬
 yngve.jacobsen@norgeshus.no

SELSKAPET

Vest Norsk Bygg AS er et lokalt og allsidig byggefirma med nedslagsfjell på Askøy, Sotra, Bergen og omegn. Vi hjelper deg med alt innen byggfaget. Vi tegner, søker, bygger nytt, bygger på og bygger om. Alt under ett tak, med kvalitet – til rett pris. Vurdér oss gjerne til ditt neste prosjekt!

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Vest Norsk Bygg AS
Florvågvegen 19,
5305 FLORVÅG

Copyright © 2020. Vest Norsk Bygg AS.
PersonvernInformasjonskapsler